aankondiging_10M_rondjekot

10 mijl #rondjekot ten voordele van Bubble ID

Op zondag 14 maart 2021 is het precies 1 jaar geleden dat we het woord bubbel in een totaal nieuwe context leerden kennen.

Bubble ID richt zich op een andere bubbel. Het is een organisatie die de onwetendheid rond PID (Primaire Immuundeficiënties) wil doorprikken en het isolement van PID-patiënten wil doorbreken (‘Burst the Bubble’). Noor, mijn oudste dochter, kent beide bubbels van binnen en van buiten.

Op de eerste verjaardag van de lockdown wil ik 2 bubbels in 1 klap doorprikken. Ik doe dat met een sponsorloop ten voordele van Bubble ID.

Op die dag loop ik een 10 mijl #rondjekot. In mijn geval dus rond mijn kot. Enkele fanatiekelingen zullen mij de laatste 5 kilometer vergezellen. Mits genoeg bochten, kunnen we in de tuin een parcours van 100 meter aanleggen, dat ik 161 maal zal afwerken.

Sponsoren kan door een bedrag van je keuze te storten op rekening IBAN BE42 0016 4482 4754 op naam van Bubble ID met de mededeling ‘WRBUB136 – 10MIJLWANZELE – GIFT‘.

Voor giften vanaf € 40 kan je een fiscaal attest verkrijgen.

De huidige stand van de teller is: 1336,10 euro.

Volg hier de laatste info over de 10M #rondjekot.

Volledig artikel op Radio Lede van 16 februari 2021 door Ralph Iliano.Wil je op de hoogte blijven van mijn plannen voor morgen of overmorgen? Of misschien zelfs die van vandaag? Schrijf je in op mijn Nasbrief.