strava parcours

Stravakunst voor Bubble ID

De afgelopen 2 jaren liep ik eerst 10 kilometer en daarna 10 mijl #rondmijnkot. Het resultaat was stravakunst op kleuterniveau: ontelbare cirkels, woedend rond mijn woning gekrast.

  • 10 kilometer10 kilometer
  • 10 mijl10 mijl

 

Dit jaar was het mijn ambitie om mijn eerste stapjes te zetten op lagere schoolniveau. Mijn eerste letters: PID, het letterwoord voor de ziekte ‘primaire immuundeficiëntie’.

20 kilometer

En het is gelukt. Weken heb ik op de trage wegenkaart van Lede zitten turen om een geschikt parcours te vinden. Ik slaagde pas op het moment dat ik een gedegen ouwerwetse michelinkaart met een grote schaal vastpakte . Het resultaat was visueel geslaagd. In de realiteit was het toch vooral minutenlang rechtdoor lopen op allerlei saaie geasfalteerde wegen met hier en daar een mooie zicht. Maar dat had ik er graag voor over. De bedoeling was immers om Bubble ID en de ziekte PID (primaire immuundeficiëntie) meer bekendheid te geven.

  • Misschien heb jij je de afgelopen in PID verdiept. Dan dank ik je van harte.
  • Misschien heb je deze #rondmijnkot gesponsord en geld gestort op de rekening van Bubble ID. Dan dank ik je ook van harte.

En het goede nieuws is dat je nog steeds kunt sponsoren, door een bedrag van je keuze te storten op:
rekening IBAN BE42 0016 4482 4754
op naam van Bubble ID
met de mededeling ‘WRBUB136 – 10MIJLWANZELE – GIFT‘.

En wil je je verder verdiepen in PID, dan kun je terecht op onderstaande linken:

.

En voor alle duidelijkheid. De uitdaging is goed afgelopen. Die rare krul aan het einde was een verlenging met 3 kilometer, om toch ten minste 1 écht rondje #rondmijnkot te lopen.

Bubble ID

 Wil je op de hoogte blijven van mijn plannen voor morgen of overmorgen? Of misschien zelfs die van vandaag? Schrijf je in op mijn Nasbrief.